вівторок, 27 лютого 2018 р.

22-й день педпрактики

Я відвідала уроки студентів-практикантів Аліни, Кості і Богдана.
Аліна провела комбінований урок (самостійна робота і урок вивчення нового матеріалу). Діти майже пів уроку писали самостійну роботу. Але мені дуже сподобалось, що навіть на самостійні роботі Аліна уділяла увагу дітем та підтримувала тишу в класі. Після самостійної роботи Аліна розповідала нову тему. На мою думку вона досить гарно розповідала учням нову тему і з реакції дітей було зрозуміло, що вони зрозуміли розповідь Аліни. 
Катя провела урок узагальнення та систематизації з теми: "Квадратична функція та її грвфік". Також дуже гарний урок з використанням проектору. Дітем дуже сподобалаль презентація Катерини Констянтинівни. Також на цьому уроці діти почерзі виходили до дошки та розв`язували завдання. З їх відповідей біля дошки можна зробити висновок що діти добре засвоїли дану тему.
Богдан Юрійович провів урок узагальнення та систематизації з теми: "Порівняння десяткових дробів". Це був гарний урок. Діти дуже хотіли відповідати біля дошки. Цікавим було те, що Богдан завдав загадку, а відповідь була зашифрованим словом. І для того, щоб його розшифрувати діти розв`язували приклади, а потім знаходили відповідь на дошці та підставляли букви, які відповідали цій відповіді. У відповіді в них вийшло слово, яке і було відповідю на загадку.

Немає коментарів:

Дописати коментар