вівторок, 10 вересня 2019 р.

1-й день педпрактики

     Ура! Сьогодні мій перший день педагогічної практики. Це був дуже  насичений день. Я познайомилась з адміністрацією школи № 75, вчителем інформатики, з 10-м класом та їх класним керівником. 

    Так, як я проходжу практику і одночасно працюю в цій школі, то я провела два урока в 10-м класі. На урокі з алгебри ми готувалися до діагнистичної контрольної роботи. Тип уроку - урок перевірки і корекції знань, умінь і навичок. Мета уроку: перевірити знання та уміння учнів за 9 клас. На цьому уроці ми повторили всі важливі теми за курс 9-го класу. Зробили акцент на складних темах, які учні за час літнього періоду забули. Під час уроку були використані такі засоби навчання як картки, записи на дошці та підручник.Поставлені задачі вдалось повністю реалізувати.
     На уроці з геометрії ми розглядали тему: "Основні поняття і аксіоми стереометрії". Тип уроку - комбінований. Мета урока: сформулювати в учнів уявлення про основні поняття стериометрії; використання засвоєних знань, умінь і навичок на практиці. На цьму уроці учні 10-го класу познайомились з такою наукою як стериометрія.Структура комбінованиого урока сприяла вирішеню основних видів завдань. Раціонально було виділено місце для вивчання нового матеріалу та його закріплення. Закріплення матеріалу було проведено за допомогою прийому "Блиц-опитування", роботи з підручником та роботи в парах над проблемними питанями. Загалом урок проведено успішно. Цілі та завдання уроку виконанні.

Немає коментарів:

Дописати коментар