вівторок, 1 жовтня 2019 р.

17-й день педпрактики

Бесіда на тему: «Виховуємо повагу до символів нашої батьківщини»
На цій бесіді я розповіла які існують стмволи Укрвїни. І наголосила, що вони завжди зображені у нас в класі на плаконі нашого класного куточку.
Сьогодні я відвідала уроки української мови і хімії.
Тема уроку української мови: "Утвердження лексичної норми в словниках
української мови" Тип уроку - урок узагальнення та систематизації знань. Мете уроку: узагальнити та систематизувати знання учнів з даної теми. Вчитель швидко провела актуалізацію опорних знань шляхом опитування всьго класу. Також вчитель пропонувала іншим учням доповнювати відповіді один одного і направляла хід думок учнів. А потім вони перейшли до виконання різнорівневих вправ.
Тема уроку хімії "Хімічний зв’язок і будова речовини. Необоротні і оборотні хімічні процеси. Хімічна рівновага". Мета уроку: ознайомити учнів із поняттям про хімічний зв’язок і будова речовини; навчити учнів розрізняти необоротні і оборотні хімічні процеси. На уроці вчитель пропонує не лише від­творити матеріал, але і виділити із нього найбільш іс­тотне, підтвердити практичні на­вики теоретичними положеннями. Також вчитель доповнює і поглиблює відповіді учнів, стимулює їх на активне, свідоме засвоєння матеріалу по­становкою цілого ряду запитань. Оптимальним у процесі перевірки є співвідношення теоретичних та практичних завдань.
Слід відмітити вміння учнів триматися під час відповіді як з місця, так і біля дошки, звер­нутися до вчителя, доповнити чи поправити відповідь товариша.

Немає коментарів:

Дописати коментар