четвер, 24 жовтня 2019 р.

34-й день педпрактики

Лілія Олександрівна досихпір у відряджені тому і сьогодні я її заміняю. 
1 урок - 5-б клас. Тема: "Трикутник. Види трикутників"
2 урок - 5-а клас. Тема: "Трикутник. Види трикутників"
3 урок - 6-б клас. Мій урок інформатики. Тема: "Ефекти анімації в презентаціях". Мема уроку: формувати в учнів знання про ефекти анімації в презентаціях; розвивати вміння використовувати отримані знання на практиці. Тип уроку: комбінований. На уроці я розказала учням які бувають ефекти анімації в презентаціях і як їх використовувати. Потім учні приступили до виконання завдання - створення власної казки з використанням анамації. Урок  проведено  організаційно,  чітко  підкреслено  важливі  моменти, використана  наглядність. Мета  уроку  досягнута. Учні  оволоділи новими знаннями, розвинувши наукове бачення  світу.
4 урок - 6-а клас. Тема: "Множення дробів"
5 урок - 6-б клас. Тема: "Множення дробів"


7 урок - 11 клас. Тема: "Логарифмічні рівняння". Мета: формування умінь і навичок учнів з данної теми; Тип уроку - урок формування умінь і навичок. На цьому уроці ми повторили які рівняння називають логарифмічними і як за допомогою означення роз`язувати такі рівняння. Також ми розглянули різні методи розв'язування логарифмічних рівнянь: 
а) Метод потенціювання
б) Метод введення нової змінної.
в) Логарифмування обох частин рівняння
г) Застосування монотонності функції.
 Я намагалась показувати приклади розв'язання вправ зрозуміло і доступно, пояснюючи важливі для розуміння учнями моменти, вказує і виправляє помилки в процесі виконання вправ учнями. Учні до занять ставляться з великим ентузіазмом, охоче вирішують завдання. Вступна частина уроку містить контроль над отриманими знаннями, і введення в новий матеріал, що готує дітей до основної його частини. Потрібно відзначити, що учні активно включаються в обговорення питань, що задаються вчителем, не соромляться висловлювати свої думки.


Немає коментарів:

Дописати коментар